nordtrondelag

Synliggjøring av DKS-tilbud

Richard Susegg Kvarving @ Nord-Trøndelag // 21.05.15

Har du, eller kjenner du til, en DKS-produksjon som bør synliggjøres?

DKS Nord-Trøndelag sender årlig ut flere produksjoner ut på turné i fylket, men disse skal også suppleres med innhold på kommunalt nivå. Dette innholdet kan komme fra flere lokale kilder: museer, artister, formidlere og så videre. Felles for produksjonene er at de representerer er et kulturtilbud av høy kvalitet.

Vi i DKS Nord-Trøndelag tror at enkelte lokale produksjoner kan benyttes av flere kommuner. Derfor ønsker vi å synliggjøre DKS-produksjonene slik at de kan benyttes av flere.

Premissene for å bli synliggjort på vår nettside er:

  1. Produksjonen må være et kulturtilbud av høy kvalitet
  2. Det må finnes informasjon om produksjonen på en ekstern nettside, som vi kan lenke til (se beskrivelse av anbefalt minimumsinnhold)

Har du, eller kjenner du til, en DKS produksjon som svarer på disse to kriteriene, håper vi at du tar deg tiden til å fylle ut følgende skjema.

NB: Ønsker du å registrere flere produksjoner gjøres det ved å åpne lenken på nytt. I de neste registreringene kan lik informasjon erstattes med å skrive «*» så lenge du svarer på spørsmål nr. 2: Navn på institusjon/organisasjon/firma.

 

Logo DKS

Logo DKS